Atractii

Complexul medieval „Podu’ cu Lanțuri” oferă tuturor oaspeților săi, posibilitatea de a urmări întregul proces de fabricare a berii, aceasta fiind o experienţă nouă, accesibilă și inedită.

Puteti savura o gamă diversificată de bere atât în varianta pasteurizată cât și nepasteurizatăa, o bere de calitate, produsă după rețete apreciate în întreaga lume.

Pe lângă fabrica de bere vă puteti delecta și cu priveliștea grădinii de vară care este însotită de minunata cascada ce se varsa în lacul cu păstrăvi. Rota de moara întregește acest decor, avand rolul de a linisti mintea, prin apa ce se revarsă zgomotos, dar placut, în râul cu păstrăvi.

Fabrica de bere

Fabrica noastră de bere poate produce dintre cele mai diverse sortimente de craft beer (bere artizanală nepasteurizată). Am început producţia cu 3 sortimente de bere care vă stau la dispozitie începând cu data deschiderii: o bere pils, palidă, aurie şi uşor amăruie creată în 1842 în orașul Pilsen din Boemia, un lager cu specific bavarez de culoare galben-auriu deschis, aromat şi revigorant, şi o a treia bere albă, din grâu de tip Weizen cu un gust mai puţin amărui şi ceva mai acidulată şi aromată. Vom lansa şi alte sortimente noi de bere după reţete speciale, toate din ingrediente naturale (apă, malţ, hamei şi drojdie) precum Dark Ale (brună filtrată), Red Ale (bere brun-roşcată lager), Bacău (bere blondă filtrată lager), Porter (bere neagră), IPA (India Pale Ale), Pale Ale etc.

Pub/Gradina de vara

Pub-ul este dispus pe 2 nivele, cu o supanta în trepte, acest spaţiu absolut spectaculos, scăldat în lumina naturală care pătrunde în interior prin uriaşa poartă vitrată a turnului, poate acomoda până la 70 de oaspeţi la interior şi 30 pe podul suspendat cu lanţuri din gradină. Podul, amplasat la umbra turnului, peste lacul cu păstrăvi, lângă Zidul de cetate cu Făclii, reprezintă simbolul complexului nostru.

În proximitatea podului, anexat de pub se află bucătăria de vară, utilată cu grătar special pentru păstrăvii din lac, cuptor pentru plăcinte, afumătoare, un gratar mare pentru cărnuri şi o roată de moară care actionează proţapul cu berbecuţi. Roata de moară cu apă, încântă atât vizual cât şi auditiv pe toţi cei care aleg să se relaxeze în oaza noastră plină de vegetaţie.

Terasa cu Ocnite

Toate obiectivele complexului sunt orientate către un focar de vegetație, un loc care adună armonios toate atracțiile, scufundând întreg peisajul într-o grădină vie care transformă totul într-un loc izolat și răcoros ferit de zgomotul urban al orașului.

Acest tablou verde este completat de zidul cu ocnițe și de cascada care se revarsă în râul cu păstrăvi traversând întreaga grădină pentru a crea împreună cu râul de la moară și cu izvorul acoperit de bolovani și mușchi oglinda de apă care devine astfel sursa de răcoare în zilele toride ale verii.

ro_RORomanian
ro_RORomanian