Fabrica de bere

Fabrica noastră de bere poate produce dintre cele mai diverse sortimente de craft beer (bere artizanală nepasteurizată). Am început producţia cu 3 sortimente de bere care vă stau la dispozitie începând cu data deschiderii: o bere pils, palidă, aurie şi uşor amăruie creată în 1842 în orașul Pilsen din Boemia, un lager cu specific bavarez de culoare galben-auriu deschis, aromat şi revigorant, şi o a treia bere albă, din grâu de tip Weizen cu un gust mai puţin amărui şi ceva mai acidulată şi aromată. Vom lansa şi alte sortimente noi de bere după reţete speciale, toate din ingrediente naturale (apă, malţ, hamei şi drojdie) precum Dark Ale (brună filtrată), Red Ale (bere brun-roşcată lager), Bacău (bere blondă filtrată lager), Porter (bere neagră), IPA (India Pale Ale), Pale Ale etc.

Uzina de bere, cu tehnologie de fierbere europeană, dispune de o instalaţie modernă, completă şi de ultimă generaţie (cu ciclu întreg de fabricaţie: de la măcinarea cu grijă a malţului, până la maturarea berii timp de minim 21 de zile) şi este amplasată la baza turnului cu accente medievale „Podu’ cu Lanțuri”. Prin această legatură între nou şi vechi, brandul Podu’ cu lanţuri porneşte în căutarea berii de altă dată, revenirii la origini a gustului autentic, a berii naturale, proaspete, folosind tehnici tradiţionale de fabricaţie. Cu o capacitate de 200.000 l pe an, producţia fabricii va fi adresată la început exclusiv clienţilor complexului „Podu’ cu Lanțuri” şi se va servi sub formă de draft (din keg-uri) sau livrată direct din rezervoarele de maturare (bere vie menținută la o temperatură  de 0°C).

Complexul medieval „Podu’ cu Lanțuri” oferă tuturor oaspeților săi, posibilitatea de a urmări întregul proces de fabricare a berii, aceasta fiind o experienţă nouă, accesibilă și inedită.

Savurați berea noastră artizanală, luandu-vă o pauză binemeritată, antidotul perfect într-o zi calduroasă de vară.

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian