Pub-ul si Gradina de vara

Pub-ul nostru sau „Barul de la Cazane” deserveşte spaţiul din jurul capsulei de sticlă care inglobează instalaţia de fierbere, astfel încât oaspeţii noştri pot urmări procesul producţiei berii pe care o consumă.

Pub-ul este dispus pe 2 nivele, cu o supanta în trepte, acest spaţiu absolut spectaculos, scăldat în lumina naturală care pătrunde în interior prin uriaşa poartă vitrată a turnului, poate acomoda până la 70 de oaspeţi la interior şi 30 pe podul suspendat cu lanţuri din gradină. Podul, amplasat la umbra turnului, peste lacul cu păstrăvi, lângă Zidul de cetate cu Făclii, reprezintă simbolul complexului nostru.

În proximitatea podului, anexat de pub se află bucătăria de vară, utilată cu grătar special pentru păstrăvii din lac, cuptor pentru plăcinte, afumătoare, un gratar mare pentru cărnuri şi o roată de moară care actionează proţapul cu berbecuţi. Roata de moară cu apă, încântă atât vizual cât şi auditiv pe toţi cei care aleg să se relaxeze în oaza noastră plină de vegetaţie.

Un spatiu creat special pentru oaspeții noștri care te imbie sa savurezi preparatele noastre si care te fac să revii.

O pauza de relaxare, insotita de privelistea unică a rotii de moarasi de zgomotul linistitor al apei ce te poarta intr-o alta lume.

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian