Turla

Pentru evenimente de mare amploare, întâlniri executive și sărbători speciale, Complexul Podu’ cu lanțuri îmbină perfect facilitățile elegante și experiența în planificarea evenimentelor. Fiecare detaliu este adaptat cu meticulozitate pentru a se potrivi cu ocazia și pentru a spori chiar și cea mai extraordinară afacere.

Aflată la înălțime din toate punctele de vedere, turla reprezintă un punct panoramic atât asupra întregului complex cât și asupra Lacului Bacău și Râului Bârnat.

Acest spațiu, unde predomină elemente arhitecturale medievale, a fost conceput special pentru organizarea evenimentelor.

 

Afaceri

In Turlă, departe de ochii curioșilor, se pot crea intalniri private, avand dedicat un spatiu special pentru aceste evenimente.

Petreceri

Spatiul din Turla este creat special pentru petreceri, majorate, evenimete culturale, prezentari si evenimente corporate.

Evenimente

Cele două spatii din Turlă pot fi inchiriate atât împreună cât și separat pentru întâlniri mai mari, ateliere sau recepții.

Sală de conferinte

Păstrând același aspect medieval, poate acomoda până la 120 de persoane. Aceasta este utilată cu sistem audio propriu și proiector de imagine pe perete la care se pot lega diverse sisteme de difuzare dacă este nevoie.

Sală de evenimente

Aflată la înălțime din toate punctele de vedere, turla reprezintă un punct panoramic atât asupra întregului complex cât și asupra Lacului Bacău și Râului Bârnat. Predominat de elemente arhitecturale medievale, acest spațiu perimetral vitrat, desfășurat sub șarpanta supraînălțată a fost conceput special pentru organizarea evenimentelor de până la 100 de persoane.

ro_RORomanian
ro_RORomanian